phone  06-51782636      @icon  info@fiberdatacom.nl 

Alles voor uw netwerk

Veiligheid staat voorop

Advies op maat

Projecten

Lopende projecten

Startmotor - Rotterdam

Startmotor buitenkantStartmotor bovenkant

Karspeldreef - Amsterdam

  1. Intercom

  2. Glasvezelnetwerk

Hollandpark - Diemen

  1. Glasvezelmaterialen

Naritaweg - Amsterdam

  1. Intercom

  2. Glasvezelnetwerk

Afgeronde projecten

De Wittenberg - Amsterdam

Lange tijd was De Wittenberg in Amsterdam in gebruik als zorginstelling. Het gebouw voldeed echter niet meer aan de eisen van deze tijd en in 2014 volgde sluiting. De bewoners verhuisden naar een andere locaties. Een zoektocht naar een nieuwe bestemming leidde uiteindelijk tot het plan om in het voormalige Oude Mannen en Vrouwen Huis 115 short-stay appartementen te realiseren en het Luther Museum Amsterdam.

Verweij Electrotechniek heeft opdracht gegeven om de Wittenberg te voorzien van ons Managed Fiber Solution, het volledig beheerde glasvezelnetwerk tot in de meterkast van elk appartement.

In samenwerking met Teleplaz@ leveren wij over dit glasvezelnetwerk het internet, radio en televisie.

In samenwerking met Comelit Group SpA en Niefra Beveiligingen hebben wij het intercomsysteem en het beveiligingssysteem op ons glasvezelnetwerk aangesloten. 

Symphony - Amsterdam

Symphonie Amsterdam

Deze woontoren, met luxe appartementen in de Amsterdamse Zuidas, is 105 meter hoog en telt 29 verdiepingen, de kantoortoren is 97 meter hoog en telt 27 verdiepingen. De torens zijn ontworpen door de Nederlandsearchitect Pi de Bruijn. In een derde, lager gebouw van donkerrode baksteen is het vijfsterrenhotel Crowne Plaza Amsterdam-South gevestigd, ontwerp van AWG architecten.

Het project is een onderdeel van het Gershwin-project, een woonwijk met 1200 appartementen in het kerngebied Zuidas.

Met de bouw is in september 2006 begonnen; het gebouw is in 2009 in gebruik genomen.

Fiberdatacom heeft in samenwerking met BM Networks een glasvezelnetwerk , intercom- en toegangscontrole installatie geleverd.