phone  06-51782636      @icon  info@fiberdatacom.nl 

Toegangscontrole


Met toegangscontrole wordt het proces van wel of niet toegang verlenen tot een faciliteit bedoeld en heeft tot doel de vraag "heeft persoon X toegang tot faciliteit Y?" te beantwoorden en te effectueren. De invulling, die hieraan gegeven wordt, kan variëren van een positieve tot een negatieve reactie.


Fiberdatacom heeft 2 merken voor een toegangscontrole systeem :


1.         Comelit

2.         XSanyware


Comelit

Comelit heeft een compleet toegangscontrole systeem ontwikkeld zodat u in alle rust thuis kunt zijn, omdat uw huis veilig en goed beschermd is. Kies de vrijheid om te gaan waar u wilt en tegelijkertijd alles onder controle te hebben, waar u ook bent. Omdat het beschermen van uw huis en van uw gezin meer rust oplevert voor uzelf en voor u dierbaren.

Een sleutel die u de mogelijkheid geeft om alleen de mensen toegang te geven tot die delen van uw woning en op de tijdstippen die u wilt. Plus de mogelijkheid om alle toegangsdetails te registreren (datum en tijd) zodat u altijd weet wie er op welk tijdstip in uw huis is. Beschikbaar in verschillende kleuren, die elk een gepersonaliseerde programmering symboliseren, afhankelijk van de wensen van de gebruiker. Wanneer u de sleutel verliest, kunt u deze eenvoudig deactiveren zodat hij niet meer werkt.


XSanyware