phone  06-51782636      @icon  info@fiberdatacom.nl 

CCTV Installaties

CCTV Algemeen

CCTV staat voor ‘Closed Circuit Television’. Een CCTV systeem is bedoeld om een pand of terrein te bewaken. Het systeem bestaat uit camera’s die op een gesloten netwerk zijn aangesloten. De beelden van de bewakingscamera’s zijn alleen toegankelijk via apparaten die we aansluiten op het netwerk. Dit houdt in dat u de camerabeelden alleen kunt bekijken via de systemen die aangesloten zijn op het gesloten netwerk. Andere systemen of personen kunnen de beelden niet bekijken.

Een CCTV systeem bestaat meestal uit een reeks camera’s die op verschillende locaties op een afgelegen terrein, bouwplaats of in een pand zijn geplaatst. Dit maakt een CCTV systeem ideaal voor bouwplaats beveiliging. De videobeelden zijn real-time te bekijken via monitors. U kunt de beelden ook opslaan, zodat u ze achteraf kunt terugkijken.

VDG

Van een openbaar gebouw met lage beveiligingsbehoeften, tot een zeer beveiligd pand met waardevolle spullen om te beschermen. VDG Sense biedt een oplossing voor alle soorten videobewakingsbehoeften. Ons videobeheersysteem is schaalbaar van één tot een onbeperkt aantal camera's, waardoor dit het meest flexibele systeem op de markt is. Samen met innovatieve functies en intelligentie voor analyse van video-inhoud, kan VDG Sense elke vorm van videobewakingssysteem voor gebouwen inbouwen.

VDG Sense bevat krachtige macro's, die actief informatie kunnen verschaffen aan de beveiligingsagent ter plaatse, of zelfs proactief een alarm kunnen afgeven, bijvoorbeeld wanneer een persoon een visuele perimeter passeert of wanneer rondhangen is gedetecteerd (die is ingesteld met ObjectR) . Met verschillende integraties van derden en vrijwel onbeperkte toepassingen van deze macro's, is VDG Sense de meest innovatieve videobeheersoftware die beschikbaar is en kan precies worden afgestemd op de behoeften van uw gebouw.

VDG Sense is een videobeheersoftware. Met VDG Sense heeft u controle over alle live-beelden en opgeslagen videogegevens, in een gebruikersvriendelijke interface. Het is schaalbaar van slechts enkele tot enkele honderden camera's en andere aangesloten apparaten. Integratie in elke (video) beveiligingsomgeving en met elk beveiligingsapparaat wordt eenvoudig gemaakt via een open platform, een goed gedocumenteerde API en ONVIF-ondersteuning.

VDG Sense is het meest creatieve en flexibele videobeheersysteem op de markt. VDG Sense is beschikbaar voor elke video-beveiligingsoplossing en kan op maat worden gemaakt om aan uw wensen en eisen te voldoen.

Comelit

Camerabewakingsysteem van Comelit  is een compleet camerabewakingssysteem geschikt voor diverse toepassingen. Dankzij hoge-resolutiebeelden en geavanceerde opname-apparatuur kunt u HD video ontvangen en opnemen, zodat u geen enkel detail mist, ongeacht de lichtomstandigheden.

Het videobewakingssysteem van Comelit is gebaseerd op technologieën die uitgebreid zijn getest en in verschillende omgevingen zijn toegepast: van stadsbewaking tot winkelcentra, van vliegvelden tot musea en in verschillende industrieën. Het zijn dus hoogstaande, professionele producten die, ook in een woonomgeving, het beste te bieden hebben op het gebied van moderne techniek.

Comelit kan 2 soorten camerabewakingsystemen leveren, over Analoge HD en IP

Analoge HD

De resolutie van analoge HD is HD (720p) of Full-HD (1080p). In het assortiment van Comelit voor de analoge HD is er een onderscheid gemaakt tussen AHD 1.0 en AHD 2.0.

Het verschil van de AHD 1.0 en 2.0 ligt in wat er gevraagd word van het systeem, zo is de AHD 1.0 Ideale voor situaties waar gebruiksgemak, een snelle installatie en de kosten in het oog moeten worden gehouden en is de AHD 2.0 voor veeleisende en technologisch de meest geavanceerde installaties.

IP

De resolutie van IP is 720p, 1080p, 3MP, 4MP of 5MP. De afstand die je kan overbruggen met IP is onbeperkt, dit