phone  06-51782636      @icon  info@fiberdatacom.nl 

Alles voor uw netwerk

Veiligheid staat voorop

Advies op maat

Glasvezelconcept

Wij bieden twee bijzondere glasvezelconcepten:

>  Managed Fiber Solution

>  Gemeenschappelijke Satelliet Ontvangst

Managed Fiber Solution (MFS)

De Managed Solutions is een open, volledig beheert glasvezelnetwerk tot op de glasvezelmodem in de woning.  Op dit netwerk leveren wij samen met een onafhankelijk operator de Radio/TV, internet en telefonie dienst tegen zeer scherpe tarieven.

Managed Solution

Aangezien het gaat om een open glasvezelnetwerk, kunnen naast andere diensten, ook de gebouw-gebonden diensten aangesloten worden op dit glasvezelnetwerk. Gebouw-gebonden diensten, zoals de IP Intercom installatie, CCTV, Digital Synage (Narrow Casting), toegangscontrole en zorgdiensten.  Als bijlage van de mail hebben we de brochure van de Managed Solution toegevoegd.

Fiberdatacom wil graag met de klant de beste en meest efficiënte oplossing vinden, aangaande de veiligheid, de communicatie en diverse diensten voor uw gebouw en zijn gebruikers. Kijkend naar uw wensen wordt er een keuze gemaakt voor een netwerk-infrastructuur en de gewenste gebouwoplossingen. Belangrijk daarbij is dat u krijgt wat u verwacht en dit eenvoudig te beheren is.

Gemeenschappelijke satelliet oplossing (GSO)

Een volwaardig alternatief voor individuele schotelantennes aan de gevel. Het gebouw voorzien van een modern, toekomst vast glasvezelnetwerk en een gemeenschappelijke schotelinstallatie. Keuzevrijheid voor iedere bewoner uit alle tv-zenders die in Nederland via de satelliet te ontvangen zijn.