phone  06-51782636      @icon  info@fiberdatacom.nl 

Alles voor uw netwerk

Veiligheid staat voorop

Advies op maat

CCTV Installaties

CCTV staat voor Closed Circuit Television. Een CCTV-systeem is bedoeld om een pand of terrein te bewaken. Het systeem bestaat uit camera's die op een gesloten netwerk zijn aangesloten. De beelden van de bewakingscamera's zijn alleen toegankelijk via apparaten die we aansluiten op het netwerk. Dit houdt in dat alleen u de camerabeelden kunt bekijken, wanneer u toegang heeft op het gesloten netwerk. Andere systemen of personen kunnen de beelden niet zien.

Een CCTV-systeem bestaat meestal uit een reeks camera's die op verschillende locaties in en rondom een gebouw zijn geplaatst. Dit maakt een CCTV-systeem ideaal voor de beveiliging van een gebouw en geeft de gebruikers van het gebouw een veilig gevoel. De videobeelden zijn real-time te bekijken via monitoren. U kunt de beelden ook opslaan, zodat u ze achteraf kunt terugkijken. Dit kan op de locatie zelf, maar kan ook vanaf een andere locatie door via en pc of mobiel in te loggen op het systeem.

VDG Sense CCTV installatie

VDG Sense is videobeheersoftware. Het installeren van dergelijke software maakt deel uit van een CCTV installatie. Met VDG Sense heeft u controle over alle live beelden en opgeslagen videogegevens met een gebruikersvriendelijke interface. Het is schaalbaar van slechts enkele tot wel honderden camera's en andere aangesloten apparaten. Integratie met andere beveiligingsomgevingen en beveiligingsapparaten wordt eenvoudig gemaakt via een open platform. VDG Sense bevat krachtige macro's die actief informatie kunnen verschaffen aan de beheerder of beveiligingsagent ter plaatse. Ze kunnen zelfs proactief een alarm afgeven, bijvoorbeeld wanneer een persoon een visuele perimeter passeert of wanneer rondhangen is gedetecteerd.

Een complete CCTV installatie van Comelit

De CCTV installatie van Comelit is niet alleen voor camera beveiliging geschikt, maar ook voor diverse andere toepassingen. Dankzij de beelden met hoge resolutie en de geavanceerde opnameapparatuur kunt u HD-video ontvangen en opnemen. Zo mist u geen enkel detail, ongeacht de lichtomstandigheden. De CCTV installatie van Comelit is gebaseerd op technologieën die uitgebreid zijn getest en in verschillende omgevingen zijn toegepast: van stadsbewaking tot winkelcentra, van vliegvelden tot musea en in verschillende industrieën. Het zijn dus hoogstaande, professionele producten die, ook in een woonomgeving, het beste bieden op het gebied van moderne techniek.

Comelit kan twee soorten camerabewakingssystemen leveren:

-          Analoge HD CCTV installatie

-          IP CCTV installatie

Overweegt u een CCTV installatie aan te schaffen of heeft u daar vragen over? Laat het ons weten. Bel ons op 06-51782636.